logo
Häävideot
"

Hinnasto

Valitse teille sopivin paketti

BASIC

1850€

sis. alv 24%

LYHYEN PÄIVÄN VIDEOINTI

Kuvausaika 6 h

Videon pituus 2-3 min.

Hääpalaveri

Lyhyt traileri

Priima (suosituin)

2450€

sis. alv 24%

KOKO PÄIVÄN VIDEOINTI

Kuvausaika 12 h

Videon pituus 4-5 min.

Hääpalaveri

Lyhyt traileri

LOISTO

2850€

sis. alv 24%

AAMUSTA ILTAMYÖHÄÄN

Kuvausaika 14 h

Videon pituus 5-6 min.

Hääpalaveri

Lyhyt traileri

Myös lyhyempi hääkuvaus esim. pelkän vihkitilaisuuden kuvaus on mahdollista. Ota yhteyttä niin katsotaan teille sopiva kuvaus.

Hinnasto voimassa 20.05.2024 alkaen. Ennen tätä sovitut ja varatut kuvaukset voimassa vanhojen sovittujen hintojen mukaisesti. Mikäli kuvaus muualla kuin Rovaniemellä, hintaan lisätään kilometri/matkakulut.

YLEISIMMÄT KYSYMYKSET

Millä alueella kuvaat?

Kuvaan kaikkialla Suomessa, myös ulkomailla. Kun saat minulta tarjouksen se sisältää myös matkakulut.

Miten häävideointi varataan ja maksetaan?

Kun laitat minulle viestiä ja sopiva kuvauspaketti löytyy, laitan teille hääkuvaussopimuksen läpi katsottavaksi ja hyväksyttäväksi. Varaus vahvistetaan maksamalla varausmaksu, joka on 30% hääpaketin kokonaissummasta. Varausmaksu vähennetään kokonaissummasta. Loppulasku laskutetaan hääpäivän jälkeisenä päivänä.

Milloin hääpalaveri pidetään?

Hääpalaveri kannattaa pitää hyvin lähellä hääpäivää, jolloin hääpäivän yksityiskohdat ja ohjelma ovat jo hyvin tiedossa. Yleensä viikko tai kaksi ennen häitä on hyvä hetki käydä läpi hääpäivän ohjelmarunko, yksityiskohdat ja yleiset toiveet videoinnin osalta.

Milloin ja miten häävideo toimitetaan?

Valmis häävideo toimitetaan viimeistään 2 kuukauden kuluessa hääpäivästä nettilinkin kautta, mistä hääpari voi ladata videon itselleen. Videon toimitetaan Full HD -tarkkuudella.

Voinko saada häävideoon minkä tahansa musiikin?

Valitettavasti tämä ei ole mahdollista. Videokuvaajana olen itse vastuussa tekijänoikeuksien noudattamisesta. Käytän häävideoissa ainoastaan laillisesti lisensoituja kappaleita. Minulla on käytössä Artlist ja Musicbed -musiikkikirjastot, joista voi toki myös itse selata haluamansa kappaleen.

Onko valokuvaus myös mahdollinen?

Häävalokuvaus onnistuu myös yhdessä videokuvauksen kanssa. Tällöin kuvien määrä ja videon pituus ovat kuitenkin hieman lyhyempiä. On myös hyvä tiedostaa, että jokaisesta tärkeästä hetkestä ei saa yhtäaikaa molempia ikuistettua.

Millainen traileri on?

Traileri on lyhyt n. 15 sekunnin nopea kooste päivän huippuhetkistä, joka on helppo jakaa hääpäivän jälkeen esimerkiksi some-alustoilla. Trailerin saatte sekä vaaka- että pystyversiona.